Dünyaca ünlü ve aynı zamanda birçok şaşırtıcı haberin başlığında yer alan Madonna, koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Madonna, David Guetta’nın yeni albümü için kendisine sunulan teklifi Guetta akrep burcu olduğu için reddetti. Bu olayı ise David Guetta, katıldığı YouTube videosunda şu şekilde açıkladı.
“2009’da Madonna’nın Revolver şarkısının remiksini yaptım ve bununla Grammy kazandım. Ödülün ardından Madonna beni aradı ve remikse bayıldığını söyleyerek gelecek albümünü benim yapmamı istedi.”
Buluşma gününü anlatan ünlü DJ, “Öğle yemeğine gittik. Her şeyden konuştuk, müzikten, nasıl bir albüm yapmak istediğinden… Her şey tam anlamıyla mükemmeldi, yemekte sadece ben ve o vardı. Çok sakin bir yemek yedik, ardından olanlar oldu.
“Seni tanımak güzeldi, hoşça kal.”
Buluşmanın ilerleyen saatlerinde kendisine “Burcun ne?” sorusu yöneltildiğini anlatan Guetta, aralarındaki geçen sohbeti şöyle anlattı:
“Ona (Madonna’ya) akrep burcu olduğumu söyledim ve aniden yüzü değişti. Sonra bana, ‘Üzgünüm, birlikte çalışamayacağız. Seni tanımak güzeldi. Hoşça kal’ dedi.”
Burcundan insan yargıladığı söylenen Madonna ise aslan burcu olarak geçiyor.
Daha fazla müzik haberi için takipte kalın.