R&B müziğinin kraliçelerinden biri olarak bilinen Mariah Carey, 1990 yıllarında bir alternatif rock albümü kaydettiğini ve bulursa yayımlayacağını açıkladı.
“Hero” şarkısının süper starı, hafta sonu Twitter’da beklenmedik albümden şaşırtıcı haberler paylaştı. Otobiyografi türündeki yeni yayımlanan kitabı “The Meaning of Mariah Carey” ile yazarlığa bir adım daha atan Mariah, 1990’larda kaydedilen albümde Chick adında bir grup tarafından yardım aldığını da ekledi.
Albümün ismi ise “Somebody’s Ugly Daughter”
Eski arkadaşı Clarissa Dane Davidson’un vokallerini içeren “Hermit” adlı bir şarkını bir yanı sıra, “Eğlenceli gerçek” başlığı ile:
“Hayal kurarken alternatif bir albüm yaptım. Sadece gülmek içindi ama albüm, bazı karanlık günleri atlatmamı sağladı.”
cümlesini tweetledi.
Hayranlar, R&B şarkıcısına alternatif rock müziğinin “Mariah” versiyonunu yayımlamaya hazır hale getirmesi için yalvarmaya başladı ve Mariah Carey pazartesi günü bunu yapmaya yemin etti.
Takipçiler, YouTube’da birilerinin albümü paylaştığını keşfettikten sonra Mariah, şöyle yazdı:
“Eğlenceli gerçek 2: Şimdi Clarissa’nın harika vokallerini dinlediğinize göre, bu albümün ana vokallerimle olan versiyonunu ortaya çıkarmak için bir arayış içinde olduğumu söyleyebilirim ve onu bulana kadar durmayacağım! Bunu birlikte deneyimlediğimiz için çok mutluyum, lol!”
Fun fact 2: now that you've listened to Clarissa's kick-ass lead vocals, I can tell you that I'm on a quest to unearth the version of this album with my lead vocals and will not stop until we find it! So happy that we get to experience this together lol! 🐏❤️🎸 https://t.co/EMukSDgWPu
— Mariah Carey (@MariahCarey) September 28, 2020
Daha fazla müzik haberi için takipte kalın.